logo
Danish
English
German

fb-icon

Book på tlf. +45 30 35 49 29

Åbningstider

Tidspunkt

14. okt. - 15. okt. 2017

Lørdag - søndag:

Kl. 11 Segway på bane
Kl. 12 Segway på bane
Kl. 13 Segway Sightseeing
Andre tider efter aftale


16. okt. - 22. okt. 2017

Mandag - søndag: 
Kl. 11 Segway på bane
Kl. 12 Segway på bane
Kl. 13 Segway på bane
Kl. 14 Segway Sightseeing
Andre tider efter aftale


23. okt. - 31. dec. 2017

Mandag - søndag: 
Min. 4 personer
Åbent efter aftale
Ring og aftal nærmere

 

Book altid i forvejen, på
tlf. 3035 4929, så er du 
sikker på, at vi har en
ledig Segway til dig.


 

Rutevejledning til Segway Langeland:

http://goo.gl/maps/zVLvQ

Danish
English
German
Google translate

fb-icon

Segway LangelandSegway LangelandSegway LangelandSegway Langeland
Bookmark and Share Share it

Oftest stillede spørgsmål om Segway

HVAD ER EN SEGWAY?

En Segway et eldrevet to-hjulet køretøj, som kører frem, når du læner dig frem og bremser, når du læner dig tilbage. Den drejer, når du bevæger styret sidelæns.

HVAD ER JERES AFBESTILLINGSREGLER?

Aflysninger mindst 72 timer før den planlagte tur er berettiget til fuld refusion, dog minus gebyr på DKK 50,- pr. billet, eller ombookning til anden dag. Aflysninger foretaget mindre end 72 timer før en planlagt tur kan ikke refunderes.

KAN ALLE KØRE EN SEGWAY?

Ja, hvis du kan holde balancen, så kan du køre en Segway. En Segway er egnet til personer mellem 40 – 115 kg. Man skal være over 16 år og bære hjelm, når kørslen foregår på offentlig vej. Børn og unge under 16 år kan køre på vores lukkede område. Bemærk vi tillader ikke berusede personer, eller personer der er påvirket af euforiserende stoffer, at køre Segway.

Vi forbeholder vi os retten til at nægte en person at deltage, hvis vi vurderer, at de ikke er egnet efter instruktionen. I dette tilfælde vil beløbet blive refunderet 100 %.

SKAL JEG BOOKE TUREN PÅ FORHÅND, ELLER KAN JEG BARE DUKKE OP?

Vi anbefaler, at du booker din tur på forhånd, så er du sikker på, at der er en plads. Men du er velkommen til at ringe i sidste øjeblik og høre om vi har ledige pladser. Du skal dog være opmærksom på, at vi ikke modtager kreditkort/betalingskort fra vore afgangssteder.

FØLGENDE ANSVARSFRASKRIVELSE UNDERSKRIVES INDEN KØRSEL PÅ SEGWAY

Med denne underskrift erklærer jeg, at jeg forstår de risici og konsekvenser, der kan være ved at køre på Segway. Jeg er indforstået med, at kørsel på dette transportmiddel, er på eget ansvar, og at Segway Langeland ikke kan holdes ansvarlig for skader påført på mig selv, og andre personer som jeg betaler for. Jeg underskriver ligeledes for mine medkører.

Dette omfatter, men er ikke begrænset til følgende: Skader på beklædningsgenstande og udstyr. Forårsagelse af eventuel skade på Dem selv og/eller skade på andre, herunder styrt og tab af kontrol, som kan medføre:
Død, lammelse, hovedskader, benskader, armskader, rifter, skrammer, påkørsel af træer, biler, buske, skilte og/eller andre menneskeskabte eller naturligt forekommende forhindringer.
Ligeledes uforudsigeligt terræn så som varierende stigninger, is, mudder, huller, grus eller smalle stier, uagtsomhed fra andre trafikanter, personer eller køretøjer.

Jeg forstår fuldt ud, at dette er en kontrakt og at den er bindende for mig. Ved at underskrive denne kontrakt, frigives ansvaret af ovennævnte overfor Segway Langeland

Jeg erkender herved, at jeg har læst, forstået og accepteret ovenstående.

KAN JEG KØRE EN SEGWAY, HVIS JEG ER GRAVID?

På grund af risiko for styrt, er det ikke muligt for gravide at deltage i ture.

BLIVER TUREN AFLYST I TILFÆLDE AF REGN OG RUSK?

Nej, i tilfælde af regn, vil turene stadig blive afviklet. Så husk at tjekke vejrudsigten og ifør dig fornuftigt tøj. Hvis vejret skønnes for dårligt/farligt til at gennemføre turen, kan Segway Langeland udskyde eller annullere turen, og du vil få besked via SMS så hurtigt som muligt på det mobilnummer, du oplyste, da du bookede turen. I dette tilfælde vil du få 100 % refusion af betalingen, eller vi kan aftale at ombooke turen til en anden dag.

TILBYDER I PRIVATE TURE OG ARRANGEMENTER FOR ERHVERVSKUNDER?

Ja. Vi tilbyder private ture og firma arrangementer. Se “Arrangement og events” her på hjemmesiden for detaljer og priser. Kontakt os på +45 3035 4929 eller Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. for yderligere information.

segway paa stranden