logo
Danish
English
German

fb-icon

Book på tlf. +45 30 35 49 29

Åbningstider

Tidspunkt

14. okt. - 15. okt. 2017

Lørdag - søndag:

Kl. 11 Segway på bane
Kl. 12 Segway på bane
Kl. 13 Segway Sightseeing
Andre tider efter aftale


16. okt. - 22. okt. 2017

Mandag - søndag: 
Kl. 11 Segway på bane
Kl. 12 Segway på bane
Kl. 13 Segway på bane
Kl. 14 Segway Sightseeing
Andre tider efter aftale


23. okt. - 31. dec. 2017

Mandag - søndag: 
Min. 4 personer
Åbent efter aftale
Ring og aftal nærmere

 

Book altid i forvejen, på
tlf. 3035 4929, så er du 
sikker på, at vi har en
ledig Segway til dig.


 

Rutevejledning til Segway Langeland:

http://goo.gl/maps/zVLvQ

Danish
English
German
Google translate

fb-icon

Segway LangelandSegway LangelandSegway LangelandSegway LangelandSegway LangelandSegway LangelandSegway LangelandSegway LangelandSegway Langeland
Bookmark and Share Share it

 

Polterabend Odense, Jylland og Langeland

Skal jeres polterabend holdes i Odense? Vores favoritsted er Segway på Stige Ø. Der er både kuperet terræn og lange asfalterede stier. De vildeste vovehalse bliver udfordret her, samtidig med at I kan køre på asfalterede stier. Det er sjovt, og så har Stige Ø den skønneste beliggenhed med udsigt til den store kran på Lindø Værftet. Læs mere om Stige Ø her.  

 

Vi medbringer Segways, kegler, alt sikkerhedsudstyr og instruktør, der sørger for, at alle er fortrolige med at køre på Segway. Så I er garanteret både at få en sikker og sjov polterabend. Vi kører ud i hele landet, så skal jeres polterabend holdes et andet sted på Fyn eller i Jylland, så finder vi også ud af det.

Men mulighederne for at få en uforglemmelig polterabend i Odense er uendelige. I vælger, om vi skal køre en segwaytur i Odense, på Stige Ø, lave nogle konkurrencer eller spille et slag Segway Kroket, hvor I udfordrer hinanden og holdånden. Vi tilbyder kun Segway Kroket til 2 timers arrangementer, da køreteknikken skal være på plads, før spillet starter.

Skal der holdes polterabend for pigerne kan du læse mere her.

 

Polterabend Odense, Priser 2017

Antal segways

1 time

2 timer

8 segways

4.100

6.500

10 segways

4.600

7.400

12 segways

5.100

8.200

Kørsel

800

800


Priser er baseret på 1 segway pr. deltager. 

 

Polterabend mænd - Langeland Segway 1 time

Næste gang en af gutterne skal giftes, har vi den rette udfordring til ham, nemlig en Segway tur på Langeland. Det er ræs, sjov og mandehørm, når det er bedst. Det kræver ingen forudgående forudsætninger at lære at køre på Segway. Turen er ca. 7 km, og der er udfordringer for alle. Vi har indlagt "motorvej" på ruten til dem, som bare har fundet teknikken med det samme. Det bliver en dag, hvor I får grinet af og med hinanden, udfordret jer selv og kørt en god gang ræs.

Segway turen kan evt. kombineres med lerdueskydning i Lejbølle, der ligger 5 km fra os. 

Ring og hør nærmere på +45 3035 4929 eller send os en mail på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. 

Pris pr. person alt inklusiv DKK 300,-

 

Polterabend Langelandstur - 2 timer

Hvis I bare ikke kan få nok af at køre Segway på jeres polterabend, laver vi også arrangementer af 2 timers varighed til jer. Her er turen ca. 12 km.På denne tur når I længere omkring på Segway, og der er tid til at at holde en lidt længere pause i Tranekær, hvis der er stemning for det. Her er det er muligt at få skyllet ganen på restaurant Generalen. Det er også muligt at få en "hurtig-hånd-sandwich".
 

Eller brug den første time på at køre en tur på Segway og den anden time på et rask slag Segway kroket, hvor vi lover at jeres konkurrencegen bliver udfordret.

Pris pr. person alt inklusiv DKK 500,-

Vi hjælper med at sammensætte polterabendprogrammet

Har I en kreativ idé til en polterabend I Odense, på Langeland eller et andet sted i landet, så vil vi meget gerne hjælpe med at sammensætte et polterabendprogram til jer og den kommende brud/brudgom. Vi har stor erfaring i at arrangere polterarbender og kører ud i hele landet med vores Segways.

Vil I gerne vil have at vi dukker op på den matrikel, hvor dagens hovedperson skal afhentes ? Eller måske ønsker I at køre en tur i nærmiljøet istedet for på Langeland, alle muligheder står åbne. Ring for pris og aftal nærmere på +45 3035 4929 eller send os en mail på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.