logo
Danish
English
German

fb-icon

Book på tlf. +45 30 35 49 29

Åbningstider

Tidspunkt


 

24. juni - 13. aug. 2017

Mandag - søndag: 
Kl. 10 Segway på bane
Kl. 11 Segway på bane
Kl. 13 Segway Sightseeing
Kl. 15 Segway Sightseeing


14. aug. - 15. okt. 2017

Mandag - fredag: 
Min. 4 personer
Ring og aftal tid

Lørdag - søndag:
Kl. 11 Segway på bane
Kl. 13 Segway Sightseeing
Kl. 15 Segway Sightseeing


16. okt. - 22. okt. 2017

Mandag - søndag: 
Kl. 11 Segway på bane
Kl. 13 Segway Sightseeing
Kl. 15 Segway Sightseeing

 

Book altid i forvejen, på
tlf. 3035 4929, så er du 
sikker på, at vi har en
ledig Segway til dig.


Andre tidspunkter 
efter aftale, min. 4
personer
 

Rutevejledning til Segway Langeland:

http://goo.gl/maps/zVLvQ

Danish
English
German
Google translate

fb-icon

Segway LangelandSegway LangelandSegway Langeland
Bookmark and Share Share it

Firmaarrangement på Segway - Jylland, Fyn og Langeland


Leder du efter et unikt og sjovt firmaarrangement, der skal foregå i Jylland eller på Fyn ?

Vi gør jeres arrangement til årets oplevelse, og du får mulighed for at give dine medarbejdere:

  • ...en ny og anderledes måde at afholde firmaarrangement på
  • ...en sjov og uforglemmelig dag i den friske luft
  • ...en aktiv dag med sved på panden - dog på en sjov måde
  • ...masser af glæde, grin og godt humør
  • ...et firmaarrangement som I vil huske mange år frem i tiden

Et firmaarrangement med Segway Langeland indeholder alt dette og meget mere og er derfor et oplagt valg, hvis I står og mangler gode idéer. Hos os lærer I på kort tid at køre Segways, hvor kroppen både fungerer som bremse og speeder.

Firmaarrangementet afholdes, der hvor I ønsker det

Vi har stor erfaring med at arrangere og afholde firmaarrangementer med Segways både på bane og ude i naturen. Vi afholder vores arrangementer på Langeland, Jylland og Fyn, men kommer også meget gerne til Sjælland. Vi ønsker at give jer en sjov og minderig dag med sjove aktiviteter og øvelser på vores Segways, så der er næsten ingen geografiske begrænsninger. Læs mere om vores arrangementer i Odense.

Når vi kommer ud til jer, medbringer vi selvfølgelig alt, hvad der skal bruges -  Segways, kegler, alt sikkerhedsudstyr samt en instruktør, der giver jer grundig instruktion og træning, så alle deltagere føler sig sikre og fortrolige på en Segway. Dermed garanteres I en god, sjov og frem for alt sikker dag.

 

Sjov teambuilding på Langeland

En populær mulighed er at besøge Segway Langeland, hvor I kan tage med på Segway Sightseeing langs de langelandske markveje, grusveje og asfaltveje. Undervejs fortæller guiden historier og anekdoter om Langeland, mens I oplever den skønne natur, som en del af jeres firmaarrangement. Det er også muligt at køre på en bane eller lave teambuilding øvelser hos Segway Langeland.

 

Mange muligheder på Segway til jeres firmaarrangement

Arrangementet tilpasses jeres egne ønsker.  Det kan uden problemer foregå både ude eller inde, i en lagerbygning, på en parkeringsplads på en sportsplads, i skoven, ved vandet eller hvor I nu ønsker det. Vil I gerne prøve at udfordre hinanden holdvis i diverse teambuilding øvelser og finde firmaets Segway Mester, sætter vi banen op og laver konkurrencer med jer, hvor taktik og samarbejde er en nødvendighed for at løbe med titlen. Eller I kan tage et slag Segway kroket – kun fantasien sætter grænser for jeres firmaarrangement!

Priser 2017 - 1 time

Minimumspris inkl. 20 deltagere 6.500
Pris pr. efterfølgende deltager 210
Ekstra instruktør pr. time 1.000
Kørsel 0 - 50 km 0
50 - 100 km 800
Over 100 km efter aftale             -

Priserne er baseret på 1 Segway til rådighed pr. hold af 3-4 deltagere, der sammen laver teambuilding øvelser sammen. Kontakt os for at høre nærmere om muligheden for arrangementer, hvor hver deltager har 1 Segway til rådighed. Er I mindre end 20 personer, så kontakt os for pris. Vi vil selvfølgelig også gerne køre Segway med jer!

Ring til Segway Langeland på +45 3035 4929 eller send os en e-mail på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.. Så kan I høre mere om, hvilke muligheder vi kan tilbyde, og vi kan i fællesskab skræddersy et sjovt firmaarrangement til jer. 


Heldagsarrangement

Vi vil meget gerne sammensætte et heldagsprogram til jer. Vi samarbejder med andre oplevelsesaktører på Fyn og Langeland og tilbyder blandt andet:

 

Ring og hør nærmere på +45 3035 4929 eller send os en mail på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.